QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dimecres, 11 de juliol del 2012

MOMENTOS DE INADVERTIDA FELICIDAD, de FRANCESCO PICCOLO


Aquesta tarda, a la llibreria La Central del carrer Mallorca, s'ha fet l'última presentació de la temporada: la del llibre de Francesco Piccolo Momentos de inadvertida felicidad. Un recull de diferents experiències, observacions, constatacions quotidianes... que, posades en veu alta, ens fa còmplices d'aquells secrets que ens pensàvem que només compartíem amb nosaltres mateixos. 

La presentació, talment com si fos un moment d'inadvertida felicitat, s'ha realitzat a la terrassa de la llibreria de la mà de Màrius Serra, amb el seu segell personal fresc, pròxim, emotiu... i amb un ambient estival, distès i familiar. A continuació, passant del català a l'italià i de l'italià al castellà sense haver-hi cap mena de barrera lingüística, autor i presentador, frec a frec,  ens han fet riure amb la lectura d'alguns fragments, cosa que ens ha provocat a tots els assistents unes ganes irrefrenables d'agafar l'hamaca, obrir el llibre i fer etern l'estiu o, si més no, el temps de llegir.

L'estiu ja fa dies que és aquí i la ressenya literària que va fer el mateix Màrius Serra en què elogiava l'humor i la ironia amb què l'autor retratava la quotidianitat, també. Ara només cal buscar l'espai de lectura i segur que aconseguirem el que el mateix Piccolo diu: potser aquests moments d'inadvertida felicitat són , sense saber-ho, els de l'autèntica felicitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada